8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Detalji samoubistva: Djevojčica visila obješena o gredu

BOR – Djevojčica N.G. (11) pronađena je obješena u svojoj sobi u porodičnoj kući u selu Zlot, kod Bora, a majci je rekla da ide da lakira nokte, te pošto se dugo nije pojavljivala, ukućani su otišli da provjere šta se dešava.

Tada su zatekli jeziv prizor, djevojčica je visila obješena o gredu na plafonu, javlja „Telegraf“.

Kako pišu „Novosti“, majka je odmah pokušala da pomogne svojoj kćerki, ali nažalost, nije uspjela. Djed i baba su odmah pozvali oca i Hitnu pomoć, čije se ekipe ubrzo stigle. Ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je takođe ubrzo stigla na lice mjesta.

„Informer“ piše da je otac N.G. projurio automobilom kroz selo nakon što je čuo tragične vijesti.

„Kasnije smo saznali da su mu javili za kćerkinu smrt, pa je zbog toga tako sumanuto vozio“, rekla je komšinica za „Informer“.

Tetka nastradale devojčice Olivera kaže da ništa nije ukazivalo na to da Nevenu nešto muči.

„Ne znamo šta nas je snašlo. Bila je dobra, vesela i uvek nasmejana devojčica. Ne mogu da shvatim šta je moglo da natera dete da digne ruku na sebe. Da je bar zbog nečega bila tužna i nesrećna, da smo bar nešto primetili, možda smo mogli da joj pomognemo i da sprečimo da dođe do ove tragedije. Sestra mi je izbuzumljena od tuge, ne znam kako će ovo izdržati“ izjavila je Olivera za „Naše novine“.

„Informer“ piše da mještani Zlota tvrde da su se otac i djeda N.G. često svađali, jer je starac bio sklon alkoholu.

U Osnovnoj školi „Petar Radovanović“ za „Kurir“ kažu da je djevojčica bila primjeran đak.

„Nije imala problema s učenjem, razrede je završavala s vrlo dobrim i odličnim uspehom. Mnogo nam je teško. Bila je druželjubiva i uvek je imala mnoštvo drugarica i drugova oko sebe. Nikad se nije žalila na probleme. Ovo nas je stvarno jako potreslo“, kažu u ovoj osnovnoj školi.

Prema nezvaničnim informacijama, djevojčica nije ostavila oproštajno pismo. Iz Višeg tužilaštva u Zaječaru stigao je nalog za obdukciju tijela koje je prebačeno na Odjeljenje za sudsku medicinu u Boru. Zasad još nije otkriven motiv ove tragedije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se