20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas slab snijeg, na sjeveru kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno vrijeme sa slabim snijegom, ponegdje na sjeveru popodne i kišom, a na jugu suvo i vjetrovito. Najviša dnevna temperatura vazduha od minus dva do tri, na jugu do devet, a na planinama minus šest stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom jutra i prijepodne biće oblačno i hladno sa snijegom, uz manji porast snježnog pokrivača, dok se nešto više snijega očekuje u planinama.

Temperatura će tokom dana postepeno rasti na sjeveru, gdje će, osim snijega, mjestimično padati i kiša, a u ostalim krajevima uglavnom slab snijeg.

Na jugu Hercegovine će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i vjetrovito sa umjeronom ili pojačanom burom.

Vjetar u ostalim krajevima uglavnom slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus 11, Istočni Drvar i Čemerno minus sedam, Sarajevo, Višegrad i Foča minus četiri, Sokolac minus tri, Gacko minus dva, Bugojno i Srebrenica minus jedan, Banjaluka, Bihać, Doboj, Tuzla i Zvornik nula, Bijeljina, Livno i Zenica jedan, Bileća dva, Trebinje tri i Mostar šest stepeni Celzijusovih.

Visina snijega: Bjelašnica 260, Kupres 85, Bihać 57, Novi Grad 46, Gradiška i Gradačac 26, Gacko 25, Mrkonjić Grad 24, Doboj 23, Sokolac 22, Srebrenica 21, Tuzla 19, Sarajevo 16, Banjaluka i Bugojno 14, Nevesinje 11, Bijeljina devet, Zenica osam, Zvornik sedam i Višegrad četiri centimetara.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se