15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Sveti Sava obilježen i u TŠC Karakaj

ZVORNIK – U prostorijama TŠC Karakaj juče je obilježena školska slava – Sveti Sava.

– Ovime je okončana i „Svetosavska nedelja“, u kojoj su naši učenici dali ogroman doprinos na akademijama održanim u zvorničkom Domu omladine – rekao nam je Goran Grujić, direktor škole.

Obilježavanje školske slave započelo je prigodnim stihovima, muzikom i dramskim tekstovima, kojima su učenici osvjetlali veličinu i značaj djela Svetog Save.

Direktor škole, Goran Grujić, pozdravio je sve prisutne, poželio im dobrodošlicu, u kratkim crtama ih upoznao sa značajnim projektima koji su urađeni u proteklih godinu dana i zahvalio se svima koji pomažu u radu naše škole.

Pored sadašnjih i bivših radnika, školsku slavu su svojim prisustvom uveličali i zamjenik načelnika opštine, šef kabineta načelnika opštine, savjetnik za mlade i nevladine organizacije, direktor „Zvorničanke“, direktor Doma omladine i drugi, nama uvijek dragi gosti.

Nakon lomljenja slavskog kolača nastavljen je prigodan kulturno-umjetnički program.

„Zvorničanka“ nagradila najboljeg učenika

Direktor „Zvorničanka d.o.o“, Mario Ostojić, najboljem učeniku škole, Đorđu Koprivici, poklonio je tablet, kao nagradu za dosadašnji trud i kao podsticaj za dalje uspjehe.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se