18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Svaki znak horoskopa ima različite seksualne ukuse

Neki vjeruju u horoskop, neki ne, ali jedno je neosporno da kada su u pitanju osnovne karakteristike znakova, tu ima dosta istine i uglavnom svaki horoskopski znak ima određene karakteristike koje ga krase i koje ga prate kroz život.

Jedna od stvari koje ljude najviše zanima vezano za svoj znak je kakvi su ljubavnici i kakvi su u krevetu.

Upravo iz tog razloga mi vam donosimo informacije o svakom znaku:

Ovan: Ovnovi su neposredni, agresivni i avanturisti, što se takođe odražava u seksu. Očekujte da bude tjelesno, brzo i grubo. Vole da budu dominantni i da budu gore. Takođe, jako je bitno da im prepustite da vode i da izraze svoju dominantnost.

Bik: Bikovi su strastveni ljubavnici. Fizički su dosta izdržljivi, što nadomješta nedostatak raznolikosti u njihovom seksualnom životu. Morate biti maštoviti umjesto njih i oni će tu igru prihvatiti.

Blizanci: Blizanci vole da eksperimentišu i seks sa njima obiluje novinama i uzbuđenjem, jer su u stanju da probaju bilo šta bilo gdje. Blizanci nisu za klasične, stidljive ili tajnovite ljubavnike. Oni vole prave avanturiste koji mogu da im pariraju i da ih prate.

Rak: Rak mnogo voli fizičke dodire. S njim očekujte jedno očaravajuće seksualno iskustvo koje podrazumjeva nježnu predigru, masažu posle, upaljene svijeće pored kreveta, tihu muziku u pozadini, biljke predivnog mirisa, odnosno, sve što prija čulima. Biće to jedno nježno i strastveno iskustvo koje će vam dugo ostati u sjećanju.

seks ljubv dvoje krevetLav: Po prvim utiscima biste mogli da zaključite da lavovi misle samo na perverzne i nove stvari u seksu, ali to nije slučaj. Oni su duboko senzualni i strastveni i uživaju u luksuznom ambijentu, poput svijeća i mirisnih ulja, kao i u mnogo nježnog tijelesnog kontakta, poput masiranja ili češkanja.

Djevica: Kako vrijeme prolazi, seks s Djevicom postaje sve čulniji. Djevice ne vole seks za jednu noć jer su previše rezervisani i sramežljivi za to. Očekujte klasičan seks bez nekih naročitih pokreta, mjesta ili igrica. Djevice nemaju pretjerano izražen seksualni nagon i seks im nije pretjerano bitan, jer ga smatraju za nešto prljavo i odvratno.

Vaga: Seks s Vagom je očaravajuće i senzualno iskustvo, koje podrazumjeva dosta nježnih dodira i milovanja, kao na filmu. Vage su vrlo maštoviti i kreativni ljubavnici. Dobri su u onome što obično praktikuju i otvoreni su da isprobaju nešto novo. Uvijek to radite u nekom prefinjenom okruženju, Vage nisu stvorene za seks u wc kabini. Napravite atmosferu uz strastvenu predigru, svijeće i mirisna ulja za masažu.

Škorpija: Seks sa Škorpijom je jedno intenzivno emotivno iskustvo puno fizičkih dodira i strasti. Vrlo su izdržljivi, zbog čega mogu da izdrže cijelu noć. Škorpija je najspremnija od svih horoskopskih znakova da ostvari svoje seksualne fantazije. Dok će većina samo pričati o njima, Škorpija će ih sa zadovoljstvom sprovesti u djelo.

oralni seks strastStrijelac: Strelčevi vole da istražuju i to isto važi u seksu. Oni će najčešće imati seks na otvorenom ili na rizičnim mjestima. Najviše im prija seks na jedno veče, jer u takvoj situaciji mogu samo da uživaju i ne moraju da brinu da će se partner vezati za njih. Sa Strijelcem sve dolazi u obzir, osim striktnih planova i konzervativnih stvari.

Jarac: Jarčevi su vrlo izdržljivi. Vole lijepu i udobnu atmosferu. U spavaćoj sobi su aktivi cijelu noć i uvijek će htjeti još. Vole fizičke dodire i veoma su dobri u onome što praktikuju. Ne očekujte nikakve kreativne i ekscentrične položaje, ali očekujte da će biti dobro.

Vodolija: Vodolije su vrlo maštovite u seksu, vole kreativnost i novine, ne vole emotivni seks lišen strasti. Seks s Vodolijom je zabavan, očekujte da se smijanje i zbijanje šala. Liči na zabavnu igricu u paru.Vodolijama sve odgovara, vole spontane susrete i brzu akciju.

Ribe: Seks s Ribama je emotivno i senzualno iskustvo i ako hoćete, spiritualno. Ribe su veoma dobre u igranju različitih uloga i to posebno vole. Glumite u s njima. Oni vole da zavode. Glumite da ste u starinskom bordelu i dozvolite im da vas zavedu. Oni vole erotske igre i u stanju su da se potpuno prepuste njima. Ribe vole rizična mjesta i neobične aktivnosti. Vrlo su zabavni partneri za one koji vole različite susrete i fizički seks.

Horoskop

 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se