15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Neobična i sasvim originalna kolica za bebe

Ako su Vam kolica za bebe oduvijek djelovala kao predmet čija je namjena prvenstveno praktična, a potreba za njima – nužna, posle ovog teksta može Vam se desiti da u potpunosti promjenite svoje mišljenje. Naime, pojedina dječija kolica, pored praktičnosti i ispunjavanja potreba, oslikavaju i životni stil mame i tate, bilo da su oni ljubitelji sporta, brze vožnje ili vintidž predmeta. Tako se kolica za bebe pokazuju ne isključivo kao predmet nužan i koristan, već i zabavan, originalan i savršeno odgovarajući ne samo bebinim, već i roditeljskim željama i potrebama.

Kolica za bebe – bicikl

Ako Vam se učinilo da nikako nećete moći, pored svih novonastalih roditeljskih obaveza, da se još posvetite i vježbanju, veoma ste se prevarili. Kolica za bebe u obiklu bicikla pomoći će Vam da se ujedno bavite fizičkom aktivnošću i završite sve sitne i krupne dnevne poslove van kuće, a da se pritom ne odvajate od svog djeteta. Šetnja sa bebom sada postaje pravi trening, koji pomaže da izgubite kilograme nakon trudnoće.

Dječija kolica  (3)Skejt dječija kolica

Evo ideje za sve novopečene očeve kojima je vožnja skejta i strast i hobi – kolica za bebe uz koja vozite i skejt! Sada nećete moći da kažete kako roditeljstvo ostavlja malo vremena za slobodne aktivnosti u kojima se ranije uživalo, jer ćete u toku šetnje sa djetetom moći da se posvetite i onome što volite i što zabavlja isključivo Vas, a da pritom provodite vrijeme sa bebom.

Vintidž kolica za bebe

Ako ste ljubitelj prohujalih vremena, retro kolica za bebe su prava stvar za Vas. Pletena, drvena sa raznim šarama ili kožna sa velikim točkovima, ona asociraju na romantiku i lepršavost i uvijek predstavljaju lijep, nježan prizor. Trebalo bi voditi računa o tome da nisu baš praktična, jer uglavnom nemaju točkove koje je moguće rotirati u svim pravcima. Ukoliko se odlučite za ovakva kolica, možete iz podruma izvući i ona u kojima su Vas vozili mama i tata – to bi bio originalan potez, a istovremeno biste započeli porodičnu tradiciju.

Kolica za bebe u obliku automobila

Kolica za bebe najvažnije su prevozno sredstvo djeteta u najranijem dobu, te nije naodmet ovo i bukvalno shvatiti. Oborivši sve rekorde prodaje u Americi, kolica za bebe u obliku automobila dugo su držala mjesto broj jedan prilikom izbora originalnih kolica. A kako i ne bi – to i jesu, na neki način, bebina prva kola, a ujedno i velika igračka!

Dječija kolica  (2)Najbrža dječija kolica

Ako želite da iskusite vožnju najbržim kolicima za bebe, pripremite se za ludu zabavu. Pored dječijeg sjedišta, zadnji dio kolica čini prostor predviđen za stajanje, sa kog se upravlja ovim, zaista neobičnim, prevoznim sredstvom. Ova kolica za bebe rade poput motora, te se umjesto šetnje njima možete voziti po gradu. Odličan izbor kada morate nešto hitno da završite, a nema nikog da kratko pričuva dijete.

Kolica za bebe sa automobilskom tablicom

Ako želite da Vi i Vaše dijete budete zapaženi prilikom šetnje gradom, možete i mnogo manje manje investirati u neku od originalnih ideja. Naime, kod svih prodavaca suvenira u ponudi ćete pronaći i “registracijske tablice” sa imenima, te odaberite onu sa imenom svog djeteta i zakačite je na kolica sa prednje strane. Sigurno nećete biti u prilici da prođete nezapaženo, a prolaznici će znati i kom princu, odnosno princezi, pripada ovo “prevozno sredstvo”.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se