13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Načelnik Stevanović ururčio paketiće djeci sa posebnim potrebama

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović danas je podijelio novogodišnje paketiće za 32 djece iz Udruženja lica sa posebnim potrebama „Ruka ruci“.

– U okviru januarskih praznika prilika je da se sretnemo sa djecom sa posebnim potrebama, podjelimo vrijeme sa njima, popričamo sa njihovim roditeljima. Mi već godinama pokušavamo da obezbijedimo dnevni boravak za ovu djecu i očekujem da ćemo u godini koja je počela to i uspjeti. Naši mali sugrađani koji imaju posebne potrebe zaslužuju našu pažnju, zaslužuju da se nađemo pri ruci i njima i njihovim porodicama koliko god je to moguće – rekao je Stevanović.

On je najavio da će biti intenzivirana nastojanja da se u toku ove godine obezbijedi dnevni boravak za djecu sa posebnim potrebama.

– Molim i vas da i vi vašim inicijativama pomognete gdje je to moguće, a mi ćemo učiniti sve što je moguće da riješimo i tu zadaću koju smo pred sebe postavili. Vaša lokalna zajedica je tu da vam se nađemo pri ruci – poručio je Stevanović.

Predstavnik Udruženja, Drago Milićević zahvalio se načelniku Stevanoviću i lokalnoj upravi na slatkim poklonima.

– Ovi paketići znače mnogo djeci i kamo sreće da je ovakvih radosnih trenutaka mnogo više – rekao je Milićević koji je napomenuo da udruženje postoji oko četiri godine, te da broji oko 60 članova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se