5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

IZBORI 2016. – Da li je rano za kampanju?

Izbornu kampanju najčešće vezujemo za onih mjesec dana pred izbore kada se po gradu polijepe plakati i kada postane vidljiva stranačka aktivnost kako na terenu tako i u sredstvima informisanja. Međutim, politika je svaki dan prisutna u našim životima i ne postoji segment društva u kojem ona nije prisutna. Nije li to dovoljan razlog da politika postane polje našeg interesovanja svaki dan do izbora kada glasovima odlučujemo da li neka vlast zaslužuje povjerenje građana i u narednom periodu ili ne?

Na sajtu www.izbori2016.com odbori političkih stranaka, kako onih u vlasti tako i iz opozicije, mogu predstaviti svoj politički rad i zalaganja – mogu pokazati slikom i rječju šta su od obećanog učinili, a možda čak i premašili očekivanja i obećanja.

Ujedno, posjetioci sajta mogu davati svoje komentare, hvaliti ili kritikovati rad pojedinih odbora ili samih političara pojedinaca, postavljati im pitanja i slično. Vjerujemo da je ovaj sajt (inače politički neutralan jer pruža jednak prostor svima koji žele da se predstave) odlična spona između vlasti i opozicije sa jedne strane i glasača sa druge strane koji bi željeli da se njihov glas čuje i ovim putem, pošto je baš taj njihov glas toliko vrijedan političarima pred same izbore. O tome najbolje govori i slogan: Da zasluže vaš glas !

Pogledajte više na www.izbori2016.com.

Pratite dešavanja na sajtu i putem facebook stranice Izbori 2016.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se