18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Zvorničanka najbolja kadetkinja Srpske

Na svečanoj sjednici Džudo saveza Republike Srpske koja je održana 17. decembra u Istočnom Sarajevu proglašeni su najbolji džudisti i džudistkinje, ovog saveza u svim starosnim kategorijama.

Ovom prilikom zaključeno je da su džudisti iz Srpske ostvarili izuzetne rezultate na Prvenstvu BiH, Balkanskom prvenstvu i na mnogim međunarodnim turnirima širom Evrope.

Žiri Džudo saveza RS je jednoglasno proglasio takmičare za najbolje u 2014. godini.

U kategoriji seniora najbolji džudista Srpske je Mitar Mrdić iz džudo kluba „Leotar“ Trebinje, dok je kod seniorki najboljom proglašena Jelena Arnautović iz džudo kluba „Romanija“ Pale.

Najbolji junior je Miloš Mijanović iz džudo kluba „Randori“ iz Istočnog Sarajeva, a najbolja juniorka Ivana Rikalo, džudo klub „Leotar“ Trebinje.

Najbolji kadet je Miloš Mandić iz džudo klub „Randori“ Istočno Sarajevo, a najbolja kadetkinja je Zvorničanka iz džudo kluba „Srpski Soko“, Teodora Božović.

Kod pionira za najboljeg u Srpskoj proglašen je Vuk Divljan iz džudo kluba „Famos“ Istočno Sarajevo, a pionirki Anđela Samardžić iz džudo kluba „Berkovići“ iz Berkovića.

Predsjednik Džudo saveza RS, Dragan Božović se zahvalio svim takmičarima na postignutim rezultatima i zaželio im je još bolji uspjeh u 2015. godini.

Teodora Božović koja je osvojila jedno vrijedno priznanje za sebe, svoj klub i grad ovom prilikom nam je rekla da joj je ovo priznanje podstrek za još veće uspjehe u narednoj godini.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se