8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Uspješan vikend za zvorničke džudiste

ZVORNIK, KAKANJ – U subotu je u Kaknju održan je sedmi Međunarodni džudo turnir u organizaciji DŽudo federacije BiH.

Na turniru je učestvovalo preko 300 takmičara iz 20 klubova BiH. Džudisti zvorničkog Srpskog Sokola u ekipnom plasmanu osvojili su četvrto mjesto.

U pojedinačnom plasmanu u konkurenciji poletaraca Miloš Pepić osvojio je zlatnu medalju, a u konkurenciji mlađih i starijih pionira Vukašin Mišić okitio se sa dvije zlatne medalje kao i Mirko Tošić koji je i u kadetskoj konkurenciji osvojio zlatnu medalju.

Kadeti Srpskog Sokola, Milan Bjelica i Teodora Božović su osvojili srebrene medalje u konkurenciji kadeta, dok je Nataša Grujić osvojila bronzanu medalju. U kadetskoj konkurenciji zlatne medalje osvojili su Vasilije Vujičić i Saša Bojagić.

U klubu ističu i značajan uspjeh u juniorskoj konkurenciji. Njihova takmičarka Teodora Božović osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, iako joj je ovo tek prva godina kako se takmiči u ovoj konlurenciji.

Trener zvorničkih džudista i sudija na ovom takmičenju, Rajko Mirković i direktor kluba, Dragan Božović su zadovoljni postignutim rezultatima i velikim brojem zlatnih medalja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se