8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Striktno zahtjevao da ispod njegovog imena piše Zvornik (video)

– Ja sam inače Zvorničanin kog’ su potpisali pod Beograd, iako sam striktno zahtjevao da to bude moj grad – na ovaj način obratio nam se Ljubiša Stojanović koji želi da predstavi muzički talenat

Ljubiša Stojanović nastupao je u emisiji za muzičke talente „Pinkove Zvezde“ na televiziji Pink, gdje su ga potpisali kao da je iz Beograda. Iako živi i radi u glavnom gradu Srbije, želi ispod svog imena grad u kom je rođen i odrastao.

Ljubiša je rodom iz Roćevića, mjesta na sjeveru opštine Zvornik. Sa pokojnim pjevačem Ljubišom Stojanovićem Luisom ne djeli samo ime već i talenat za muziku. Zbog istog imena vidjećete da se potpisuje i kao Ljubiša M. Stojanović.

Bio je učesnik internacionalnog Ohridskog festivala 2007, predstavljao Srbiju sa još jednom poznatom grupom Beauty Queens (Slovenija, Kipar, Rusija, Makedonija, Hrvatska, Srbija, Rumunija, Austrija, Crna Gora…). Predstavio se pjesmom koju je radio Allegro bend.

Ovaj talentovani pjevač najavljuje nove projekte, gdje očekuje da šira publika sazna za njega i njegov rad.

-U saradnji sa jugoslovenskom zvijezdom Alenom Slavicom, spremam projekat. Završio sam muzičku školu Aleksandre Radović. Radim po klubovima Srbije i Republike Srpske, u pripremi su nove pjesme, studijski rad sa poznatima – priča Ljubiša, koji nas je podsjetio i na svoj nastup na Zvorničkom ljetu 2009. godine.

[mom_video type=“youtube“ id=“ChJwZ9BuYhc“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se