9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Šok: Saznali da će dobiti četvorke, a pomirili se sudbinom da neće imati djece

Nakon četiri pobačaja, Grejs i Džejms Slateri su se pomirili sa činjenicom da nikada neće biti roditelji.

Ipak, ovaj Božić provešće kao šestočlana porodica, jer je gospođa Slateri prije sedam mjeseci rodila četiri predivne bebe. 

Grejs je bila van sebe od sreće kada je primila vijest da je ostala u drugom stanju prirodnim putem. A onda je uslijedila četiri puta radosnija vijest, kada je na pregledu saznala da će roditi ne jednu, već četiri bebe., prenosi Blic Žena

Ljekari su ostali zapanjeni jer su šanse da majka prirodnim putem dobije četvorke čak 1:10.000.

Grejs Slateri sa bebama– One su naša „fantastična četvorka”. Ne možemo da vjerujemo da je već prošlo sedam mjeseci i da se već spremamo za Božić. One su naše čudo, pravi Božji blagoslov – rekao je ponosni otac, gospodin Slateri.

Grejs kaže da je njihova ćerkica Amelija posebno čudo, jer je rođena sa defektom i ljekari su bili sigurni da neće živjeti duže od par sati.

Ameliji je po rođenju dijagnostikovana dijafragmalna hernija, poremećaj koji nastaje, kada abdominalni organi prođu u grudnu duplju, kroz neki otvor u dijafragmi. Ipak, mala princeza je preživjela prvih nekoliko kritičnih sati, pa čak i dana, a onda je operisana.

– Idemo na redovne kontrole, a ljekari su više nego zadovoljni Amelijinim oporavkom. Danas mi dođe da zaplačem kad se sjetim da smo umalo odustali od snova da imamo veliku porodicu. Život je nevjerovatan! – ispričala je gospođa Slateri.

Slateri četvorkeZbog prethodnih pobačaja Grejs i Džejms nisu mogli da uživaju u trudnoći kao ostali parovi, već su živeli u konastantnom strahu svakog dana.

Najveća i najjača beba bila je Amelija, teška „čak” 1 kilogram i 800 grama, dok je najmanja bila Moli Rouz teška svega 850 grama.

– Nije bilo nimalo lako, ali se i te kako isplatilo. Ovo će nam biti najbolji praznici u životu – rekao je Džejms Slateri.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se