10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Sedmični horoskop (od 27. decembra 2014. do 2. januara 2015.)

Ovan, 21.03 – 20.04

Kao po običaju, ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. Možda pretjerujete? U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Riješili ste da uprkos zastojima sprovedete u djelo jedan projekat. Ono što se uvijek savjetuje osobama rođenim u vašem znaku jeste smirenost.

Bik, 21.04 – 20.05

U harmoniji ste prije svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi narednih dana donose mudre odluke. Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tijesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko i zdravlje će biti u redu. Trenutno se valja učiti strpljenju.

Blizanci, 21.05 – 20.06

Sve je u znaku para. Na momente ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primijetiti suštinski problem. Sa Bikovima i Rakovima mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera. Savjet: Strpite se, pa će se situacija iskristalisati.

Rak, 21.06 – 20.07

Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se „preforsirali“, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pošto su stvari vezane za posao sastavni dio karmičkog čišćenja, važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile. Pokušajte da bolje organizujete vrijeme.

Lav, 21.07 – 21.08

Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osjećati i povratiti ono što ste izgubili – optimizam.

Djevica, 22.08 – 22.09

Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja. Ovih dana očekujte puno strasti, nježnosti, ali i suza. Biće pjevanja, pucanja i plakanja. Veza je došla do usijanja. Savjet: Zbog nekoga se uzalud žrtvujete.

Vaga, 23.09 – 22.10

Započinje nova, svjetlija faza u vašem životu. Ova izjava djeluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rješavate napokon da se mijenjate. Prekretnica na planu posla. Neke Vage će ga promijeniti ili dopuniti, a neke planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, promjene su neminovne.

Škorpija, 23.10 – 22.11

Udri brigu na veselje. Nešto slavite. Fantastično se osjećate, jer dijelite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima. Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima, seksu) je naglašena, što se odražava na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina. Savjet: Obuzdajte potrošačku groznicu.

Strijelac, 23.11 – 20.12

U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbjegnete neugodnost. Napokon ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude. Zato mijenjajte sebe, pa će se i drugi promijeniti.

Jarac, 21.12 – 19.01

Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um, to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Saradnici vas doživljavaju suviše direktno. Smeta im promjena u vašim stavovima. To je, uostalom, njihov problem, važno je da ste zadovoljni. Budite istrajni u onom što ste započeli.

Vodolija, 20.01 – 18.02

Osjećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Poslovi koje započinjete narednih dana, urodiće plodom tek krajem idućeg mjeseca. Naoružajte se strpljenjem. Savjet: Ne budite sujetni i ne vodite raspustan život.

Ribe, 19.02 – 20.03

Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procjene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. To je malo teže, jer stvari ne zavise samo od vas. Tu su i zagađenje vazduha i ozonske rupe, na primjer. Viši tipovi znaka uživaju u životnim blagodatima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se