9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Monodrama “Đevrasim Cvijan za presjenika“ pred zvorničkom publikom

Satirična monodrama “Đevrasim Cvijan za presjenika“ rađena prema djelu bh. pisca, scenariste, reditelja i kompozitora Envera Puške, u kojoj glavnu ulogu igra filmski i pozorišni glumac Dragan Marinković Maca biće igrana pred zvorničkom publikom 10. januara ove godine

Đevrasim Cvijan je lik, obični Bosanac i Hercegovac kojeg je ostavila žena. Bez novca i porodice odlučio je da se uključi u politiku kako bi učinio da svima bude bolje.

On je parodija na sve one koji u politiku uđu kako bi njima bilo bolje.

„Uvjeren sam da će izazvati osmijeh na licu svih onih koji budu gledali predstavu te na trenutak pobjeći od stvarnosti u kojoj se nalazimo“, naveo je Marinković.

Dodao je da je slogan novog „presjenika“ Đevrasima Cvijana originalan i glasi, “Za kakve ste sve budale glasali vala možete ove godine i za mene, da malkice meni malo bude bolje“.

[mom_video type=“youtube“ id=“G8XbWDEcjTg“]

Predstava u Zvorniku će se igrati 10. januara 2015. godine u holu osnovne škole „Sveti Sava“ sa početkom u 20 časova, a karte su u prodaji od 30. decembra u zvorničkom Domu omladine i kafeu Tema. Cijena ulaznice je 5 KM. Sve informacije i rezervacije možete dobiti na broj telefona 065/654-925.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se