14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Majka i sin ubili njenog ljubavnika

BIJELJINA – Okružni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Rade (41) i njenog sina Mladena Todorovića (24), koja ih tereti za ubistvo Radinog ljubavnika Dragoljuba Vidovića (56).

Prema navodima optužnice, oni su Vidovića usmrtili 18. avgusta sa više uboda nožem u svom stanu u bijeljinskoj ulici Cara Uroša. Prethodno je Todorovićeva isplanirala zločin i namamila Vidovića da dođe kod nje u kuću. Prema planu, Todorovićeva je nabavila vozilo kojim će odvesti i sakriti tijelo Vidovića. Automobil je pozajmila od poznanika uz obrazloženje da joj je potreban kako bi se s njim odvezla na sastanak sa predsjednikom SP-a Petrom Đokićem. Nakon što je nabavila „audija“, uz lažan izgovor, pozvala je Vidovića da dođe u njen stan, koji je u njega i došao oko 21 čas. U stanu su bili Rada i njen sin Mladen. Čim je Vidović sjeo na kauč, jedno od njih ubolo ga je nožem, a drugo ga je držalo kako ne bi ustao. Više puta su ga uboli u grudi i leđa, a od tih povreda Vidović je iskrvario i preminuo. Nakon toga su, kako se navodi u optužnici, tijelo Vidovića iz stana odnijeli u „audi“ i odvezli do šljunkare „Bijeljina-put“ u Bijeljini i bacili u žbunje i pokrili travom, piše Glas Srpske.

Zatim su se vratili i iz stana iznijeli kauč na kojem su ubili Vidovića i bacili ga u kanal „Dašnica“ u Bijeljini u blizini benzinske pumpe „Bobar“. Oprali su zidove kuhinje gdje je počinjeno ubistvo kako bi prikrili tragove zločina. Tijelo Vidovića pronađeno je tek 25. avgusta, nakon što je njegova supruga Milena prijavila njegov nestanak. Njihovi poznanici su ispričali da su se Vidović i Rada Todorović upoznali prije više od decenije, dok je on radio kao direktor preduzeća „Meso produkt“.

Iako u optužnici nije naveden motiv ovog monstruoznog ubistva, sumnja se je ono počinjeno zbog finansijskih i ljubavnih problema između Todorovićeve i Vidovića.

Nakon ubistva njihovi poznanici su ispričali da su se posljednjih mjeseci često svađali. Oni su kazali da su duže vrijeme bili su „zategnutim“ odnosima zbog teških finansijskih problema u koje su upali.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se