9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

FK DRINA: Puna podrška Mićiću, pojačanja samo na deficitarnim pozicijama

Upravni odbor fudbalskog kluba Drina na sjednici na koja je održana juče, donio je niz odluka koje su bitne za dalje funkcionisanje kluba i nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH, saopšteno je iz uprave zvorničkog Premijerligaša.

-Upravni odbor FK Drina želi da prekine sve medijske špekulacije oko dalje sudbine trenera kluba i nakon podnošenja dopunskog izvještaja od strane Dragana Mićića isti je jednoglasno prihvaćen, data je puna podrška dosadašnjem strategu FK Drina Draganu Mićiću da ekipu vodi i u proljećnom dijelu prvenstva – kaže se u saopštenju iz FK Drine.

Klub su do sad napustila dva fudbalera Edin Rustemović (Sarajevo) i Slaviša Radović (Vojvodina). Upravni odbor donio je odluku da se klub pojača samo na pozicijama koje su deficitarne, a u cilju dalje konsolidacije i smanjenja troškova klub će se zahvaliti nekima od dosadašnjih fudbalera.

Predsjednika kluba i sportski direktor zaduženi su da sačine detaljan izvještaj o stanju u omladinskom pogonu i školi fudbala, jer se klub uglavnom oslanja na fudbalere iz sopstvenog pogona.

U saopštenju iz uprave FK Drina se još kaže da će svi članovi uprave aktivno raditi na daljoj konsolidaciji kluba i njegovom stabilnom funkcionisanju, jer je FK Drina klub od značaja ne samo za Zvornik nego i širu okolinu. Članovi uprave obezbjedili su sredstva da se do kraja godine isplati dio dugovanja fudbalerima, a finansijskim planom je predviđeno da se do kraja sezone sanira finansijska situacija.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se