15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

10 tipova muškaraca i žena koji će vas sigurno prevariti

Niko ne želi započeti vezu s osobom koja će ih prevariti, ali ponekad ne primjećujemo znakove da je voljena osoba sklona aferama. I ponekad smo si sami krivi, jer su svi osim nas vidjeli što se događa. No sad više nemate opravdanja, jer je nauka utvrdila kojih deset tipova osoba imaju tendenciju češćeg varanja, pa proučite prije nego vam netko od njih slomi srce.

Osobe čija dob završava s brojem devet

Planirate izlazak na večeru s muškarcem koji ima 29 ili 39 godina? Možda bi bilo bolje da pričekate godinu dana. Naime, prema jednom istraživanju osobe ove dobi su sklonije varanju. Zašto? Zato što obično prolaze kroz fazu životnih promjena kako se približavaju novoj deceniji. Ustvari, od osam miliona muškaraca koji traže vanbračnu vezu na popularnoj stranici za onlajn dejting, više od 950.000 su muškarci s tom brojkom na drugom mjestu.

Visoki muškarci

Prije nekoliko dana objavljeno je istraživanje u kojem stoji da postoji dvostruko veća šansa da će muškarci viši od 1,76 metra varati svoju partnerku. Zbog čega, ne znamo.

Ljubitelji rock’n’rolla

Još jedno istraživanje pokazalo je da 41 posto prevaranata preferira rok. Najvjerniji su pak ljubitelji hip-hop muzike. Ko bi rekao?!

Muškarci koji rade u IT sektoru

Nemojte da vas prevari njihov ležeran izgled i hipsterske naočale. Dečki koji će vam strpljivo srediti novi iPhone, malo će se manje strpljivo baciti na druge zainteresovane žene.

Francuzi

Što možete očekivati od, navodno, najboljih ljubavnika na svijetu? Vino, sir i aferu, tvrdi nauka. Prema istraživanju koje je proveo luksuzni brend seks igračaka, Lelo, čak 75 posto Francuza priznalo je da su prevarili svoje partnerke.

Šopingoholičarke

Jedno istraživanje tvrdi da su tipične preljubnice ozbiljne šopingoholičarke. Više od trećina ispitanih žena izjavilo je da više troše na izgled otkad su započele aferu. A 27 posto njih ima tajnu kreditnu karticu kako bi mogle finansirati svoju kupovinu.

Učiteljice

Žene ovog zvanja najsklonije su prevarama, pokazalo je jedno istraživanje. Seksi profesorke su očito seksi svima.

Korisnici Twittera

Nevjerojatno ali istinito je da društveni mediji mogu naštetiti vašoj vezi. Iako to nije toliko začuđujuće, istraživanje sa Univerziteta iz Misurija pokazalo je da su twiteraši najskloniji prevarama.

Muškarci koji se zovu Vejn

O.K., teško da ćete ih naći kod nas, no ako završite u SAD-u, pripazite se likova koji se zovu Vejn.

Plavuše

Je li istina da se plavuše više zabavljaju? Ako razmišljate o tome koja bi bila sklonija uletjeti u naručje drugog muškarca, onda se možete kladiti na plavušu. Dokazano je da 42 posto žena koje su prevarile partnere imaju plavu kosu. Možda bolje da razmislite o brineti ili crnki, dečki.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se