23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Uz malo soli riješite se glavobolje za minutu!

Metoda je jednostavna, a ne košta ništa. U čašu limunova soka stavite dvije kaščice soli, popijte i riješite se glavobolje.

Ozbiljna glavobolja može vas prikovati uz krevet i uništiti sve planove. Bol koja karakteriše glavobolju, nerijetko je snažna i vodi do granica neizdržljivosti. Kako se ne biste dodatno trovali tabletama zbog rješavanja „obične“ glavobolje, poslužite se ovim vrlo jednostavnim i običnim receptom. Sve potrebne sastojke vjerovatno već imate kod kuće, a glavna među njima je – kuhinjska so.

LimunKada se odlučite za rješavanje glavobolje solju, pazite da je so koju koristite čista. Najbolje bi bilo koristiti himalajsku so ili morsku.

Himalajska je so preporučljiva zato što sadrži čak 84 minerala, elektrolita i elemenata koji povoljno utiču na ljudsko tijelo. So pomaže u smanjenju glavobolju, pojačava imunitet, podiže nivo energije tijela, uravnotežuje nivo seratonina i elektrolita u tijelu i još mnogo toga.

Metoda je jednostavna, a ne košta ništa. U čašu limunova soka stavite dvije kaščice soli, popijte i riješite se glavobolje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se