18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Šta muškarci prvo primjete na ženama prilikom upoznavanja

Da li ste razmišljali šta “oni” prvo primjete na nama prilikom upoznavanja?

OSMIJEH

Usne i osmijeh su često prva stvar koju muškarci primjete na ženi. Da li imate otvoren osmijeh koji poziva i koji govori da ste komunikativna osoba, ili se smješkate stidljivo i djelujete misteriozno?

SMIJEH

Ako mu se dopadate, pokušaće da osmijeh pretvori u smijeh. Prijatan ženski smijeh je najprijatnija muzika za uši usamljenog muškarca, jer on to čita “misli da sam šarmantan”.

SMISAO ZA HUMOR

Pored toga što njemu prija kada vas nasmeje, isto tako mu znači kada mu uzvratite dobrom šalom.

OČI

Iako će probati da kradomice ocjeni cijelu vašu figuru, lijepo vaspitan momak bi trebalo da vas gleda u oči dok razgovarate. Oni iskusniji će vas dublje gledati u oči jer će u njima pročitati mnogo toga, budući da se ne kaže uzalud “oči su ogledalo duše”.

GLAS

Iako to neće biti prva stvar koju će “prijaviti” svojim drugovima govoreći o vama, sasvim sigurno će mu u glavi zvoniti vaš glas, posebno ako mu je zvučao seksi. Glas može momentalno promijeniti doživljaj o nekoj osobi, može biti privlačan i u skladu sa dotičnom osobom, a može djelovati i potpuno odbojno.

VAŠI PRIJATELJI

Ako ste u društvu svojih prijatelja, prosuđivaće vas i na osnovu toga s kim se družite. To isto i vi činite, zar ne? Njemu se neće mnogo dopasti ako imate neku drugaricu koja je “mnogo slobodna” po njegovim standardima.

FIGURA

Spaziće vašu građu. Za većinu muškaraca, vaša tjelesna težina ne znači mnogo, koliko vi mislite da je bitna, ali ima i onih koji više vole punije, dok drugi isključivo traže mršave.

MIRIS

Ako mu se dopadne vaš miris, on će mu ostati u živom sećanju dugo vremena.

VISOKE POTPETICE

Sa izuzetkom onih kojima su fetiš noge i obuća, velikoj većini muškaraca nisu uopšte bitne vaše cipele. Međutim, ako vaše izgledaju posebno neudobno, ili se na vama vidi da su vam neudobne, to će sigurno primjetiti svaki muškarac.

LIČNI STIL

Iako ne može baš tačno da pogodi dizajnera vaše tašne, ili ne zna kako se izgovara “Louboutin”, svaki muškarac sigurno je u stanju da primijeti da li ste sportski ili klasični tip, i koji je vaš lični stil.

GRUDI

Vaše grudi će biti primećene od strane svakog toplokrvnog mužjaka. Muškarci su naprosto biološki programirani da skeniraju ženske grudi. Možete biti zakopčani do grla, ali oni tačno znaju sa čim raspolažete.

ZADNJICA

Možete se kladiti da će, kada mu okrenete leđa, njegov pogled pasti malo niže. Ali, za to opet nisu krivi oni, nego biologija. Zavisi od muškarca, da li će to uraditi diskretno ili ne. Pored toga, muški svijet bi se mogao podjeliti u dvije grupe, u grupu kojoj su važnije grudi od zadnjice, i drugu, za koju važi obrnuto.

SAMOPOUZDANJE

Najvažnije od svega, kada se upoznajete sa nekim muškarcem, jeste da li ostavljate utisak samopouzdane i samosvjesne osobe. To jest, ne da li ostavljate utisak, nego da li ste zaista takvi. Ako ste vi sigurni u sebe i svjesni svojih vrednosti, muškarac će to odmah primjetiti, bez obzira na sve vaše ostale karakteristike. Pravo samopouzdanje je nevjerovatno seksi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se