15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Povrijeđeno osam lica, među kojima i dijete

DOBOJ – Osam lica, među kojima i osmogodišnje dijete, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u naselju Ritešić, na dionici magistralnog puta Doboj – Derventa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Povrede su zadobili žena koja je vozila automobil marke „fijat“ A.S.K, suvozač A.S. iz Sarajeva i šesnaestogodišnjakinja iz Vogošće, te vozač automobila marke „reno“ D.Đ, suvozač G.Đ, putnici S.Đ, D.V. i osmogodišnje dijete, svi iz Dervente.

Svi su prevezeni u dobojsku bolnice i zadržani su na liječenju.

Sabraćajna nezgoda dogodila se juče kada je vozač „pasata“ A.S. iz Hadžića počeo da pretiče drugo vozilo u momentu kada je iz suprotnog smjera naišao „reno“.

Vozač „renoa“ pokušao je da izbjegne sudar tako što je skrenuo na travu pored kolovoza, ali se vozilo zanijelo i udarilo u automobil „fijat“.

Nakon udesa vozač „pasata“ nastavio je kretanje, a policija ga je zaustavila tek u Sijekovcu, u opštini Brod, nakon čega je vraćen na mjesto gdje se dogodila nezgoda.

On je potom saslušan u službenim prostorijama Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, čiji su pripadnici obavili uviđaj.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se