12 C
Zvornik
20. април 2024.

Opštinski odbor SNSD-a Bratunac nije raspušten

OO SNSD Bratunac demantovao je informaciju i sve navode koje su objavili neki mediji pozivajući se na novinsku agenciju Srna.

Ovo se odnosi se na raspuštanje OO SNSD Bratunac.

-Nikakve neformalne grupe koje očito rade ovih dana na štetu SNSD-a i koordinisane su od strane onih koj žele da naruše ugled ove političke organizacije, ne mogu privatno i mimo organa Partije donositi odluke van svoje nadležnosti, a pogotovo ovakve odluke koje su mimo svih stranačkih organa, i koje donose najviši Partijski organi SNSD-a – stoji u saopštenju koje je poslala Slavica Jovanović, predsjednik OO SNSD Bratunac.

OO SNSD Bratunac ovih dana provodi svoje redovne partijske aktivnosti, na osnovu Statuta i Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji, i obavlja sastanke po svim MO, u svrhu pripreme sveobuhvatnog izvještaja i analize rezultata prethodnih izbora, nakon čega će se sazvati redovna stranačka Konferencija.

-Postoji grupa koja je radila mimo Odluka IŠ OO SNSD Bratuac, i koja je svojim destruktivnim djelovanjem u izborima, nanijela ogromnu štetu stranci u cjelini, a isti upravo plasiraju i ove netačne informacije – kaže se u saopštenju Slavice Jovanović i dodaje da ova grupa upravo pokušava i sada, u vrijeme složene političke situacije, da dezinformiše javnost, unese konfuziju u članstvo i nanese štetu opštem interesu SNSD-a kao političke partije.

Član Opštinskog odbora SNSD-a i odbornik ove stranke u Skupštini opštine Bratunac Branislav Gavrić rekao je Srni da je sinoć razriješen Opštinski odbor sa predsjednikom Slavicom Jovanović na čelu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se