14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Niko još nije uhapšen u slučaju pretučnog Srbina povratnika u Busovaču

ZVORNIK – U slučaju Tomislava Hercegovca, Srbina povratnika u Busovaču, Federacija BiH, koji je pretučen u svom gradu sredinom oktobra, još uvijek niko nije uhapšen, iako je na službenoj stranici MUP-a Busovača još 20. oktobra objavljeno da su uhapšene dvije osobe. Ovo je rekao Tomislavov brat Jovo koji je juče bio u Busovači kako bi vidio dokle se došlo sa istragom.

– Juče sam bio u MUP-u i Istražnom sudu u Busovači gdje sam utvrdio da niko nije uhapšen u tom slučaju, kao i da još nisu nikoga saslušavali, iako imaju imena osumnjičenih. Zbog toga sam kod nadležnih inicirao preduzimanje svih radnjih kako bi se uklonile netačne informacije i objavile tačne. Tražiću da se sve demantuje i obrazloži kako su i zašto napisali takvu informaciju, da li da se smire strasti i stvari stave u mirovanje ili je nešto drugo u pitanju – rekao je Jovo.

Prema njegovim riječima, stanje njegovog brata je sve lošije i nepokretan je, ali je i pored toga, na njegovo zaprepaštenje, otpušten iz bolnice u Novoj Biloj.

Šezdesetčetvorogodišnji Tomislav Hercegovac koji se prije više godina vratio u Busovaču, pretučen je i opljačkan, a potom odvežen petnaestak kilometara dalje i bačen da umre.  

Slučajni prolaznici su ga pronašli i odvezli u bolnicu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se