18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Nesrećna u ljubavi: Evo zašto stalno padaš na iste tipove

Ako je vjerovati stručnjacima za veze, ovo su razlozi zbog kojih žene padaju na krive muškarce. Ako si u fazi u kojoj ti se čini da ljubav ne postoji, lakše ćeš pasti na potpunog kretena

Svako želi pronaći osobu s kojom će biti u lijepoj, kvalitetnoj vezi, ali čini se da rijetkima to stvarno uspijeva. Ako si jedna od onih koje uvijek pronađu dečka koji se čini super, ali svaki put ispadne potpuni kreten, možda je vrijeme da se zapitaš zbog čega uvijek padaš na isti tip. Ako je vjerovati stručnjacima za veze, ovo su razlozi zbog kojih žene padaju na krive muškarce, piše Index.hr.

Prestala si vjerovati u ljubav

Nakon nekoliko razočaravajućih veza, lako je pomisliti da je ljubav samo marketinški trik koji nam prodaju za Valentinovo. Ako si u fazi u kojoj ti se čini da ljubav ne postoji, lakše ćeš pasti na potpunog kretena, jer ćeš biti uvjerena da je ionako svejedno.

Ne trudiš se dobiti što želiš

Neke će djevojke učiniti sve da dobiju dečka koji im savršeno odgovara, a neke će se pomiriti sa sudbinom i neće se niti potruditi. Ako misliš da je loš tip sve što zaslužuješ, to ćeš i dobiti.

Misliš da možeš primijeniti bad boya

Neke će žene stalno biti u vezi sa muškarcima koji ih ne cijene, i stalno će se truditi promijeniti takve muškarce. Umjesto da tražiš način da nevjernog muškarca pretvoriš u vjernog, pokušaj naći nekoga tko nije sklon prevari.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se