14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Na takmičenju prikupljaju sredstva za liječenje oboljelog dječaka iz Zvornika

Humanitarno takmičenje u streetworkout-u za dječaka Dejana Marića iz Zvornika kome je hitno potrebno liječenje biće održanao u nedelju na prostoru teretane na otvorenom na zvorničkoj plaži.

-Malom Dejanu i njegovim roditeljima je svaka pomoć dobro došla, s toga Vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju, da se družimo, treniramo, i damo zajedno svoj doprinos u spašavanju jednog mladog života – rekao nam je Goran Jovanović, jedan od organizatora takmičenja.

Takmičenje je isključivo humanitarnog karaktera – osmišljeno je u vidu grupnog treninga sa takmičarskim programom – svi takmičari učesnici će uplaćivati svoje prijave za takmičenje koje će za liječenje Dejana Marića.

Zamišljeno je da visina učešćau takmičenju bude 3KM. A organizatori organizatori imaju najavljen veliki broj takmičara iz Zvornika, Bijelnjine, Pala, Valjeva i drugih mjesta. Pored toga očekuju i veliki broj gledalaca jer je ovo atraktivan sport i za gledaoce.

– Učesnici ovog događaja ne moraju nužno biti i takmičari – da ne bi bilo konfuzije. Slobodno dođite i pridružite nam se – da zajedno pomognemo našem malom drugaru i da se družimo. Cilj je prvenstveno sakupiti što više sredstava za Dejana. Dođite i pomozite svojim dobrotvornim prilogom – rekao je Jovanović koji se ovom priliko zahvalio i firmama koje su pomogle da se održi ovaj događaj, a to su agencija ASoglas, diskoteka Sparta, Dom omladine Zvornik, Opština Zvornik i naš portal, Zvornik Danas.

– PROGRAM :

Takmičenje u zgibovima (uski i široki hvat)
Takmičenje u propadanjima (maksimalan broj ponavljanja – striktna forma)
Takmičenje u apsolutnim zgibovima (maksimalan broj ponavljanja)
Takmičenje u sklekovima (maks. br.ponavljanja-striktna forma)
Takmičenje u čučnjevima (max. br.ponavljanja-striktna forma)
*Free style

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se