12 C
Zvornik
19. април 2024.

Majka otkrila jezive detalje, šta je to u tijelu njenog sina tokom napada panike…

Dječak tokom napada panike govori stvari koje jedan četverogodišnjak nikako ne može znati.

Amerikanka Mišel Lukas iz Virdžijna Biča vjeruje da u tijelu njenog sina, četverogodišnjeg Endrjua, živi duh američkog marinca, oficira Vala Luisa koji je poginuo je Bejrutu 1983. godine, prenosi Dnevno.hr.

Ispričala je kako njen sin ima napade panike tokom kojih izgovara stvari koje je mogao znati samo ubijeni vojnik, piše Daily Mail.

Iako Endrju Lukas ima samo četiri godine jasno se sjeća smrti američkog vojnika Luisa koji je ubijen u terorističkom napadu u Bejrutu 23. septembra 1983. godine.

„Mama, zašto si me pustila da umrem u vatri“! navodno dječačić vrišti gotovo svake noći.

Ona se, naravno, uplašila. Kako je dječak u napadima panike ponavljao određene rečenice, Mišel ih je zapisala. Naprimjer, adresu groblja u državi Džordžija. Saznala je da je upravo tamo pokopan vojnik Val Luis.

Kada su mališanu pokazali njegovu sliku i fotografije drugih marinaca koji su zajedno s Luisom poginuli u Libanu, Endrju je samo kazao ‘ovo su moji prijatelji’.

Majka ga je odvela na mjesto gdje je marinac sahranjen na koji je dječak stavio cvijeće, no otrčao je i do jednog obližnjeg groba i kazao ‘ovo je moj prijatelj’.

[mom_video type=“youtube“ id=“OMioT4UcjUE“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se