9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Magla na području Doboja, Kneževa i Donjeg Podrinja

BANJALUKA – Magla jutros u pojedinim mjestima na području Doboja, Kneževa i Donjeg Podrinja smanjuje vidljivost na 50 do stotinu metara, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su odroni, navode iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Magle ima i pored rijeka i po kotlinama, te je na tim mjestima zbog smanjene vidljivosti usporena vožnja.

Na dionicama na kojima se izvode radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje.

I dalje je zbog radova na snazi obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Kostajnica – Kozarska Dubica u mjestu Vrioci. Vozila se preusmjeravaju na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini.

Radovi se izvode i na dionici magistralnog puta Banjaluka – Čelinac, u mjestu Vrbanja, ali se saobraćaj odvija jednom kolovoznom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

U okviru projekta sistema vodosnabdijevanja na dionicama puteva Karanovac – Crna Rijeka i Karanovac – Mitrovići zbog izvođenja radova usporeno je odvijanje saobraćaja od 7.00 do 19.00 časova.

Režim saobraćaja izmijenjen je na dionicama magistralnih puteva Šešlije – Johovac i Johovac -Rudanka zbog izlaska građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj.

Zbog deminiranja terena na dionici magistralnog puta Doboj – Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka, od 8.00 do 15.00 časova dolazi do povremenih polučasovnih obustava saobraćaja.

Na lokalnom putu Doboj Novi tri do manastira na Ozrenu do 15. decembra biće obustavljen saobraćaj zbog gradnje mosta u mjestu Tekućica. Za vrijeme obustave vozila se preusmjeravaju na dionicu magistralnog puta Doboj /Poljice/ – Stanić Rijeka.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se