2 C
Zvornik
20. април 2024.

Kako izgleda kad se majka i kći se sretnu nakon dugih 47 godina (video)

Kendi je rodila sa samo 14 godina, nakon čega je kćer dala na usvajanje jer nije mogla brinuti o njoj. Kasnije je osnovala porodicu, ali nikada nije zaboravila na kćer

Hvala ti što si me pronašla, kazala je u emotivnom videu Barbara Džo Goan svojoj majci Kendi Vagner (62) nakon što su se po prvi put zagrlile.

Kendi je rodila sa samo 14 godina, nakon čega je kćer dala na usvajanje jer nije mogla brinuti o njoj. Nakon srednje škole, upisala je fakultet i kasnije osnovala porodicu, ali nikada nije zaboravila na kćer Barbaru koje se morala odreći zbog teških životnih prilika, javlja ABC News.

U potragu za kćerkom, Kendi je krenula 1996. godina, a pronašla je ju ovog ljeta. Majka i kćer bile su presrećne što se napokon vide. Kendi je otkrila da joj osoblje bolnice u Kvinsu nakon porođaju nije dopustilo da drži kćer u naručju te da je ovaj trenutak čekala cijeli život.

– Prije sam znala stati pod tuš i dok je voda tekla, razgovarala bi na glas sa svojom kćeri. Obećala sam samoj sebi da ću je jednog dana pronaći. Mislim da sam sada u tome uspjela – rekla je Kendi.

[mom_video type=“youtube“ id=“THqGULVPQ-4″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se