15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Kako da joj probudite želju za seksom?

Muškarci svih veličina i godina imaju jednu stvar zajedničku. Napale se u sekundi.

Pogled na njeno golo tijelo, na guzu i noge u uskim helankama, letimičan prizor nje u grudnjaku dok se sprema za posao, kad u trenerci sagnuta nad veš mašinom skuplja bokserice, kad se šminka pred ogledalom spremna za izlazak sa drugaricama, kad izlazi iz tuš kabine sva vlažna i mirišljava.

I sekunda je dovoljna da muškarac poludi i kao bizon za vrijeme parenja pod uticajem proljećnog ludila nahrli na svoju dragu. Ali, ako ona nije u „tom“ raspoloženju, priča se završava pred laptopom i jeftinom pornografijom lošeg kvaliteta, prenosi Alo.

Ako vam nedostaje onaj seks sa početka veze, ako ste primjetili u njoj pomanjkanje želje za intimom, ako vam je libido presušio, vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke.

Vaša djevojka, za razliku od vas, ipak zahtijeva malo više pažnje i malo više vašeg truda da bi se u njoj rodila želja da vas seksualno iskoristi. Ako u njoj želite da probudite želju za seksom, a kamoli želju za divljim seksom, moraćete to da odradite „s predumišljajem“.

Ovom zadatku treba pristupiti oprezno. Svaki korak mora biti pomno razrađen i primijenjen, jer ćete u suprotnom scenariju ostati mokrih čarapa.

Ženski libido prvo treba podstaći

Ian Kerner, doktor i autor knjige „Ona svršava prva“, objašnjava kako žene treba „uvesti“ u raspoloženje za seks. Nije dovoljno da joj priđete s leđa, snažno je zagrlite i strastveno ljubite vrat. Kad bi to bilo rješenje, vi ne biste ovo čitali, a ni mi istraživali.

Uzbuđenje kod žena dolazi polako. U talasima. Zamislite to na način da je, poput mašine Formule 1, prvo morate zagrijati na radnu temperaturu kako bi iz nje mogli da iskoristite i zadnju trunku snage za seksualni performans koji vas očekuje.

Zavodite je od jutra

Vi ste na potezu. Krećemo s prvim zracima sunca. Probudite je malim poljupcima, nježnim zagrljajem, nek osjeti vašu fizičku prisutnost i sigurnost koju joj pružate.

Kad se oblači za posao ili faks, posmatrajte je. Nek osjeti da je gledate.

Doskočite sa još jednim poljupcem u vrat, u obraz i jednim zagrljajem prije nego što ode. Neka razmišlja zašto se danas čudno ponašate. Sve će joj biti jasno.

U toku dana neka zna da mislite na nju

Ne treba da šaljete ruže, ne morate kupovati skupe čokolade.

Malo pažnje biće dovoljno. Poruka, e-mail, Facebook like, komentar ili poke nek budu vaše oružje.

Recite joj kako je seksi i tražite da vam pošalje neku svoju sliku.

Kad padne noć

Kad se uveče vidite, zagrlite je i poljubite. Nježno, ne morate je oblizati ni zadaviti. Pitajte je kakav joj je bio dan. Držite je za ruku.

U šetnji joj pohvalite guzu i tjerajte je da hoda ispred vas samo par metara. Nek zna da je gledate. Da je želite. Što se više voljeno i željeno osjeća, to će u njoj seksualna želja biti jača i izraženija.

Cjelodnevna pažnja rijetko koju ženu ostavlja ravnodušnom. Ako dobro odigrate možete očekivati da će ovaj put ona iz vas iscijediti i zadnju kap znoja. Sve za njene višestruke orgazme.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se