15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Gradska kafana Central u Zvorniku za sve ljubitelje ugodnog ambijenta i gurmanskih poslastica

Gradska kafana Central u Zvorniku uvijek će vas iznova iznenaditi svojom toplinom i ljepotom.

Zbog lokacije u samom centru Zvornika idealna je za urbane poslovne ljude, koji žele kvalitetnu dnevnu ponudu jela ili samo žele proćaskati uz popodnevnu kafu sa društvom.

Isto tako, u večernjim satima idealna je za sve oblike proslava, poslovnih večera… Restoran ujedinjuje kreativnu i tradicionalnu hranu s toplim ambijentom i kvalitetnim izborom vina. Ukusi hrane istančano su čisti, spravljeni od svježih namirnica, a kuvari vrlo kreativni i spremni udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta.

Gradska kafana CENTRAL je opremljena savremenom kuhinjom i ima vrsne poslastičare koji za Vas pripremaju poslastice koje su u svakodnevnoj ponudi, a takođe se bavimo izradom najukusnijih domaćih torti i kolača po porudžbini za sve prilike (rođendane, vjenčanja, krštenja, slave…).

Za Vas organizujemo poslovne ručkove, krštenja, rođendanske proslave, tamburaše uživo sve po Vašim željama i u terminima koji Vama odgovaraju.

U Centralu imaćete osjećaj kao da ste dio porodice. Enterijer je vrlo ugodan, upotpunjen igrom rasvjete, skulpturama i nadasve ljubaznim osobljem. Cijeli prostor pruža osjećaj udobnosti i opuštenosti.

Sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona 056/490-130.

Torte i kolači

U Centralu možete naručiti sve vrste torti i kolača za Vaše svečanosti.

U katalogu možete pogledati našu ponudu torti:

 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se