14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas oblačno i hladno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa povremenim sunčanim intervalima, osim u krajevima gdje će se magla zadržati veći dio dana.

Najviša dnevna temperatura od šest do devet stepeni Celizjusovih, navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Hercegovini će biti sunčanije i toplije uz malu ili umjerenu oblačnost, pa će i dnevna temperatura vazduha na jugu biti viša u odnosu na ostale krajeve – do 16 stepeni Celzijusovih.

Hladnije, sa temperaturom vazduha do četiri stepena, biće u višim predjelima i u mjestima sa maglom.

Duvaće slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda navode da jutros u Hercegovini preovladava sunčano uz malu oblačnosti, dok u ostalim krajevima ima magle ili niskih oblaka.

Na Han Pijesku jutros u 7.00 časova bilo je najhladnije – minus tri stepena, minus dva izmjerena su na Sokocu, Čemernu, Ivan-sedlu i u Kupresu, a minus jedan u Nevesinju.

Na Mrakovici, Bjelašnici, u Bijeljini, Sarajevu, Srebrenici, Rudom, Istočnom Drvaru i Livnu jutros je izmjereno nula stepeni, jedan stepen bio je u Zvorniku, Višegradu, Tuzli, Gradačcu, Mrkonjić Gradu, Bileći, Gacku i Bugojnu, dva u Foči, Ribniku, Drvaru, Jajcu i Zenici.

U Banjaluci, Doboju, Bihaću i Sanskom Mostu u 7.00 časova izmjerena su tri stepena, u Prijedoru i Novom Gradu četiri, Trebinju šest, Mostaru sedam i Neumu devet stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se