13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Uništeni bilbordi SNSD-a u Gacku

GACKO – Na području Gacka protekle noći svi bilbordi SNSD-a su oštećeni, potvrđeno je Srni u opštinskom odboru ove stranke.

Sprejom su isprskani natpisi na tri džambo plakata na kojima se nalaze slike kandidata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović i kandidata za Narodnu skupštinu Srđana Milovića.

Na bilbordima na kome se nalazio natpis „Za pobjedu Srpske“ ostalo je „Za bjedu Srpske“, jer su crvenim sprejom isprskana slova „po“.

U Opštinskom odboru podsjećaju da su u Gacku prije nekoliko dana napadnuti i aktivisti ove političke partije dok su se vraćali sa predizbornog mitinga SNSD-a iz Trebinja.

U Centru javne bezbjednosti Srni je potvrđeno da je evidentirano narušavanje javnog reda i mira.

U Opštinskom odboru SNSD-a u Gacku osuđuju ovakvo ponašanje političkih neistomišljenika, te poručuju da uništavanje reklamnog materijala niti bilo kakvi sukobi ne mogu nikome donijeti ništa dobro.

U Gatačkom SNSD-u su poručili svojim članovima i simpatizerima da kampanju vode dostojanstveno kao i do sada, te pozvali i ostale političke partije na toleranciju i korektnost.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se