14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Ulična akcija Aktiva žena SNSD-a Zvornik

Aktiv žena Saveza nezavisnih socijaldemokrata Zvornik danas je organizovao uličnu akciju u centru grada gdje je kandidat ove stranke za poslanika u Narodnoj skupštini Dušica Savić razgovarala sa građanima i vršila podjelu propagandnog materijala. Ona je rekla da će ovakve akcije biti organizovane i ubuduće, a osvrnula se i na, u nedelju organizovano putovanje žena u Andrićgrad.

– Bilo je to veličanstveno putovanje i veliko je zadovoljstvo bilo organizovati odlazak u Andrićgrad za preko 800 žena. Divno je bilo biti dio te atmosfere i žao mi je onih koji su sumnjali da je tako nešto moguće i što ne mogu osjetiti kakav je osjećaj povesti 800 svojih članica na jedno putovanje – rekla je Savićeva.

Ona je poručila sugrađanima da je njihova najvažnija obaveza 12. oktobra da izađu na izbore, te da glasaju za kandidate SNSD-a čija je politika čuvanje i razvijanje Republike Srpske.

– Pozivam sugrađane da glasaju za našeg kandidata za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović, te za Lazara Prodanovića, kandidata za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i kandidate za Narodnu skupštinu Obrena Markovića i mene. Mi ćemo ih sigurno na sasvim dostojanstven način predstavljati u institucijama Republike Srpske – poručila je Savićeva.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se