8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Tvorac „Stingera“ priznao da je radio sa vanzemaljcima?!

VAŠINGTON – Bojd Bušmen, tvorac američkog raketnog sistema „Stinger“, tvrdi da je u tajanstvenoj vojnoj bazi „Oblast 51“ sarađivao sa vanzemljcima visokim metar i po, koji su stari po 230 godina?!

Nedavno je objavljen snimak njegovog svjedočenja za medije, pošto je Bušmen preminuo u avgustu ove godine.

Bušmen je rekao da vanzemljci imaju „tri kičmena stuba“ i da su komunicirali – telepatski.

Prema njegovom opisu, vanzemljci imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 odsto duži od ljudskih i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane.

On navodi da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu putovati brže od svjetlosti i da dolaze sa planete koja je udaljena 68 svjetlosnih godina od Zemlje.

Bušmen tvrdi da je jedan broj NLO-a i vanzemaljskih bića stacioniran u „Oblasti 51“.

On je naveo da postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do te dobro čuvane baze u Nevadi za ispitivanje aviona i novih oružja, ali i vanzemaljskih letjelica i bića.

Bušmen navodi da „Oblast 51“ sarađuje sa Rusima i s Kinezima, ali samo na istraživanju koje se uglavnom svodi na antigravitaciju.

Bojd Bušmen je imao karijeru dugu 40 godina u najboljim američkim vojnim kompanijama kao što su: „General dinamiks“, „Teksas instruments“ i „Lokid Martin“.

Nagrađen je za 26 patenata (neki su još označeni kao vojna tajna), za raketni sistem „stinger“, te pametne bombe na lasersko navođenje.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se