5.9 C
Zvornik
24. април 2024.

Tadić u Zvorniku: Uvijek vjerovati u Srpsku

ZVORNIK – Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić zatražio je večeras od građana da, bez obzira na sva dešavanja i probleme, nikada ne prestanu da vjeruju u Republiku Srpsku.

„To je naša jedina otadžbina, nemamo drugu“, rekao je Tadić na predizbornim skupu SDS-a u Zvorniku, kome su prisustvovali i lider SDS-a Mladen Bosić, predsjednik NDP-a Dragan Čavić, predstavnici PDP-a, kao i predsjednik Srpske radikalne stranke Republike Srpske Milanko Mihajlica.

Ističući da narod u Republici Srpskoj želi promjene, Tadić je poručio da se ne vodi bitka da bi pobijedio SDS, već svaki običan čovjek Republike Srpske.

„Zato su naši ciljevi vrlo jednostavni, nećemo više da čekamo da nas neko uči kako da se snalazimo, hoćemo da učimo da stičemo diplome, da iza tih diploma stoji znanje, nećemo da se zadužujemo, da čekamo da nam neko nešto da. Hoćemo posao da radimo, da imamo plate, djecu koja su budućnost Republike Srpske“, rekao je Tadić.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da političari i vlast moraju da služe interesima građana, a ne građani njihovim interesima.

„Zato ću kao budući premijer tražiti od ministara da ne primaju platu sve dok se ne isplate penzije, socijalna davanja, dječiji dodatak i druga primanja. To je zadatak vlasti da obezbijedi narodu ono što mu pripada“, rekao je Bosić.

Prema njegovim riječima, da bi se krenulo u spremanje Republike Srpske treba politička stabilnost. „Treba nam vlast koja neće svađati narod, treba nam mir i ljudi koji će graditi zemlju“, dodao je Bosić.

Na skupu su predstavljeni kandidati SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.

Osim Tadića i Bosića, govorili su nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dragomir Vasić, Čavić, Mihajlica i potpredsjednik PDP-a Dragiša Delić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se