9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Smanjena vidljivost

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros nema većih problema u odvijanju saobraćaja, ali je zbog magle smanjena vidljivost u jutarnjim časovima.

Na magistralnom putu Banjaluka – Čelinac, u mjestu Vrbanja, zbog izgradnje kišne i fekalne kanalizacije saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Jednom trakom u dužini od desetak metara saobraćaj se odvija na dionici magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Jelovac, usljed ulegnuća kolovoza.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj, na dionicama Šešlije – Johovac i Johovac – Rudanka do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, a povremene petnaestominutne obustave saobraća biće aktivne danas od 7.00 do 13.00 časova.

Saobraćaj se zbog odrona jednom trakom odvija i na regionalnim putevima Sikirići – Fakovići – Skelani, Tišča – Caparde i LJubovijski most – Drinjača, a zbog klizišta na regionalnim putevima Zagon – Jasik i Ukrina – Gornja Vijaka.

Polučasovne obustave saobraćaja zbog deminiranja terena aktivne su od 8.00 do 16.00 časova na magistralnom putu Brod – Odžak, u naselju Liješće, lokalitet Šikare.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se