3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Razvedravanje uz sunčane periode

U Republici Srpskoj i FBiH jutro će biti hladno i djelimično oblačno, a tokom dana očekuje se razvedravanje uz sunčane periode i dnevnu temperaturu od sedam do 14, na jugu do 19 stepeni Celzijusovih, saopštili su meteorolozi.

Od jutra oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku biće magle koja će se zadržati i tokom dana, uz hladnije vrijeme u tim predjelima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Na jugu će biti sunčano i toplije.

Vjetar će biti slab, sjeverni i sjeveroistočni.

U Republici Srpskoj i FBiH jutros je hladno i umjereno oblačno. Duva slab vjetar sjevernih smjerova ili promjenljiv, a na jugu umjerena bura.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak minus četiri, Sokolac minus tri, Čemerno i Livno minus dva, Gacko, Kalinovik, Srebrenica, Bjelašnica, Kupres i Tuzla minus jedan, LJubinje, Nevesinje, Istočni Drvar, Mrakovica, Rudo, Bijeljina i Ivan-sedlo nula, Klekovača, Srbac, Višegrad, Doboj, Gradačac, Jajce i Sarajevo jedan, Drinić, Mrkonjić Grad, Zvornik, Banjaluka, Mlječanica, Gradiška, Bugojno, Sanski Most i Zenica dva, Prijedor, Drvar, Goražde i Stolac tri, Bileća, Ribnik, Novi Grad i Čapljina četiri, Foča i Bihać pet, Trebinje šest, Mostar devet i Neum 10 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se