9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Pandurević: Građani pokazali odgovornost prema Srpskoj

BANJALUKA – Član Glavnog izbornog štaba SDS-a Aleksanda Pandurević izjavila je večeras u Banjaluci da je izlaznost stanovništva na opštim izborima velika, što bi trebalo da bude izraz njihove volje za promjenu situacije u Srpskoj.

„Veoma smo zadovoljni velikim odzivom građana Republike Srpske na ovim izborima. Pokazali su visok stepen demokratske odgovornosti prema Srpskoj“, rekla je Pandurevićava na konferenciji za novinare Glavnog izbornog štaba SDS-a.

Ona je istakla da je za vrijeme glasanja bilo i određenih incidenata, koji su prijavljeni Ministarstvu unutrašnjih poslova Repbulike Srpske.

„Prijave se odnose na nestanak 400 glasačkih listića u Derventi, 131 u Šamcu, 30 na nekoliko biračkih mjesta u Zvorniku. Presječen je takozvani bugarski voz u Tesliću za šta je podnesena prijava, kao i protiv Ranka Lukića iz Banjaluke i 20 neidentifikovanih lica, jer su alkoholisani onemogućavali da građani glasaju“, dodala je Pandurevićeva.

Ona je rekla da su u Istočnom Sarajevu predsjednik Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo Dejan Šantić i Mladen Mrda nasrnuli na članove biračkog odbora.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se