8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Od danas prijavljivanje na javni poziv za zapošljavanje pripravnika u opštini Zvornik

ZVORNIK – Opština Zvornik objavila je danas u dnevnim novinama „Glas Srpske“ Javni poziv poslodavcima za korištenje sredstava po Projektu zapošljavanja pripravnika visoke, više i srednje stručne spreme u Zvorniku, saopšteno je iz Opštine.

To znači da od danas teče rok na koji se zainteresovani poslodavci mogu prijaviti u narednih 15 dana, odnosno do 22. oktobra 2014. godine.

Ovim pozivom, a po opštinskom projektu zapošljavanja pripravnika, odobriće se zapošljavanje 15 pripravnika visoke stručne spreme, pet više stručne spreme i 20 pripravnika sa srednjom stručnom spremom, sa evidencije Zavoda za zapošljavanje.

Njihove bruto plate biće finansirane iz opštinskog budžeta sa 80 odsto, dok će poslodavci finansirati preostalih 20 odsto.

Ukupna sredstva koja će opština izdvojiti za ovu namjenu iznose 221.000 KM koja su dijelom obezbijeđena u budžetu u ovoj godini, a dijelom će biti obezbijeđena u narednoj godini.

Na Javni poziv mogu se prijaviti sva akcionarska društva, društva sa ograničenom odgovornošću, zadruge, javna preduzeća i javne ustanove, kao i preduzetnici koji svoju djelatnost obavljaju u zvorničkoj opštini.

Javni poziv objavljen je na oglasnim tablama opštine Zvornik i Biroa za zapošljavanje, a obrasci za prijavljivanje na javni poziv mogu se dobiti u Šalter sali opštine Zvornik.

Sve informacije mogu se dobiti 056/232–212.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se