20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Oblačno uz slabu kišu ponegdje

U većem dijelu Republike Srpske i FBiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa slabom kišom, uz dnevnu temperaturu od 14 do 20, na jugu do 24 stepena Celzijusova, saopštili su meteorolozi.

Tokom dana na sjeveru doći će do djelimičnog razvedravanja uz kratkotrajne sunčane intervale, a u ostalim predjelima biće promjenljivo oblačno vrijeme uz slabu kišu ponegdje, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar će biti slab sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda FBiH.

U Republici Srpskoj i FBiH jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme, ponegdje i maglovito. Slaba kiša pada na jugoistoku i u visokoj Hercegovini, a na krajnjem jugu i u Semberiji ima sunčanih perioda. Duva slab vjetar sjevernih smjerova.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica tri, Han Pijesak osam, Kalinovik, Istočni Drvar, Gradačac, Kupres, Čemerno i Bijeljina devet, Mrakovica, Ivan-sedlo, Livno, Tuzla i Sokolac 10, Gacko, Zvornik, Nevesinje, Srebrenica i Drinić 11, Srbac, Višegrad, Mrkonjić Grad, Rudo Bihać, Bugojno, Sarajevo i Foča 12, Bileća, Novi Grad, Banjaluka, Zenica, Ribnik i Doboj 13, LJubinje, Sanski Most i Prijedor 14, Mostar 15, Trebinje 16 stepeni, Neum 17.

Padavine u protekla 24 časa izmjerene u 8.00 časova: Gacko 21 litar po metru kvadratnom, Bjelašnica 12, Mostar osam, Kalinovik i Kupres šest, Nevesinje pet, Sarajevo i Čemerno četiri, Mrkonjić Grad, Foča i Bihać tri, Srebrenica i Rudo dva, Ribnik jedan litar i drugo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se