13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Nakon svježeg jutra, sutra sunčano u većini krajeva

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će, nakon svježeg i maglovitog jutra, tokom dana biti sunčano u većini predjela, uz blagi porast dnevne temperature.

U nekim predjelima na istoku magla se može zadržati i tokom dana, i u tim krajevima biće svježije, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Najniža jutarnja temperatura vazduha iznosiće između minus jedan i četiri, na jugu od šest do 10 stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura biće između devet i 14, na jugu od 16 do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U većini krajeva danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, na jugu sunčano.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Čemerno jedan, Han Pijesak i Kalinovik tri, Ivan-sedlo i Kupres četiri, Sokolac pet, Sarajevo i Gacko sedam, Rudo, Foča i Srebrenica osam, Bugojno i Tuzla devet, Drinić, Nevesinje, Mrkonjić Grad, Višegrad, Bihać, Jajce i Zenica 10, Bijeljina, Gradačac i Zvornik 11, Mrakovica, Novi Grad, Banjaluka, Doboj, Prijedor i Sanski Most 12, Ribnik, Srbac i Livno 13, Drvar 14, Bileća i Mostar 16, Neum i Stolac 18, Trebinje i Čapljina 19 stepeni Celzuijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se