15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Načelnik Stevanović uručio igračke mališanima iz vrtića Naša radost

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović posjetio je danas Dječiji vrtić „Naša radost“ gdje je mališanima piklonio igračke, vrijednosti 1.700 KM.

On je mališanima poručio da je druženje sa njima uvijek lijep događaj.

– Ovo je jedan lijep događaj, druženje sa onim najboljim među nama, a t su naša dječica. Igračke su jedan mali poklon naše lokalne zajednice, da im se boravak u ovoj ustanovi učini ljepšim i zanimljivijim. Ovaj poklon možda u finansijskom smislu nije nešto veliko, ali je dokaz da u kontinuitetu mislimo o našim najmlađim sugrađanima, kao i o građanima drugih uzrasta – rekao je Stevanović.

On je područio da će i ubuduće biti nastavljena saradnja sa gradskim vrtićem, proširivanje njegovih kapaciteta i svakim danom stvaranje sve boljih uslova za boravak najmlađih sugrađana u ovoj ustanovi.

Direktor „Naše radosti“ Vukomir Stanković zahvalio se na posjeti i donaciji koja je upriličena u okviru Dječije nedelje.

– Zahvaljujemo se na poklonima, ovo je za nas vrijedna donacija i samo još jedan dokaz da naša lokalna zajednica stalno misli na mališane ove ustanove. Onaj ko misli o svojoj djeci misli i o svom gradu, jer oni su naša dućnost i ono najvažniji – istakao je Stanković.

A da ovakvi poklonipričinjavaju najveću radost za najmlađe dokazali su danas i mališani iz zvorničkog vrtića koji su razdragano pregledali kakve su igračke dobili.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se