9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Krvavi obračun u kafani na Palama

ISTOČNO SARAJEVO – Policija na Palama uhapsila je lice čiji su inicijali S.A. jer je u jednom ugostiteljskom objektu oštrim predmetom, najvjerovatnije čakijom, nanijelo teške tjelesne povrede licu čiji su inicijali D.P.

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopštio je danas da je Policijskoj stanici Pale juče oko 2.00 časa dežurni doktor Doma zdravlja Pale prijavio da se u prostorije ove ustanove javio D.P, koji je imao rasjekotine ruke i noge uz obilno krvarenje.

Nakon ukazane ljekarske pomoći povrijeđeni je prevezen u Klinički centar Kasindo.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je u ugostiteljskom objektu na Palama S.A. oštrim predmetom, najvjerovatnije čakijom, nanio povrede D.P. Policijski službenici pronašli su S.A. i uhapsili ga.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, preduzimaju se potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela.

Policijskoj stanici Rogatica juče je prijavljeno da je u mjestu Zaganovići, opština Rogatica, izvršena provala u pomoćni objekat /šupu/, vlasništvo D.M.

Uviđajem je utvrđeno da je u toku noći, nepoznati izvršilac ili više njih, nasilno ušao u objekat i ukrao dvije motorne pile.

Utvrđeno je i da je u istom mjestu izvršena provala u pomoćne objekte vlasništvo M.S, M.S. i M.I, te da su ukradene još četiri motorne pile. Istraga je u toku.

U mjestu Strgačina, opština Rudo, nepoznata lica oštetila su energetski kabal na mini hidrocentrali „Sućeska dva“. U toku je rasvjetljavanje i ovog krivičnog djela.

Tokom protekla 24 časa na području Centra nije bilo narušavanja javnog reda i mira, a dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se