18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Jesenja čarolija u vrtiću Naša radost

U Dječijem vrtiću „Naša radost“ danas je, „Jesenjom čarolijom“, počelo obilježavanje Dječije nedelje.

Direktor jedine zvorničke predškolske ustanove Vukomir Stanković rekao je da su mališani vrtića u okviru likovne radionice pod nazivom „Jesenja čarolija“ crtali na papiru, otiskivali lišće i izrađivali druge radove, čime su pokazali svoju kreativnost vještinu.

– Sutra nam je na programu maskembal gdje će naša dječica u svojim maskama prošetati od naše ustanove glavnom gradskom ulicom, sa početkom u 9:30 časova. U srijedu ćemo na platou „Kasina“ imati igrokaz pod nazivom „Mama i ja“, dok nam je u četvrtak Sportski dan koji ćemo realizovati ili u našoj fiksulturnoj sali ili u Rekreativno-sportskom centru ili na šetalištu pored Drine. Tog dana djeca iz starijih grupa takmičiće se u trčanju, skoku u dalj i drugim disciplinima. Posljednji dan, petak, predviđen je za izlet u Vukov Tršić – rekao je Stanković.

Stanković je napomenuo i da će Dječiji vrtić i ove godine, u saradnji sa Opštinom Zvornik i osnovnim školama, realizovati predškolska i igraonička odjeljenja u mjesnim zajednicama.

– Ovih dana ćemo ih otvoriti u Oraovcu i Tršiću, a konkurs za prijavu djece je u toku i u drugim mjesnim zajednicama. Prošle godine imali smo ova odjeljenja u Branjevu, Čelopeku, Oraovcu, Tršiću i Ceru, a nadam se da ćemo ove godine otvoriti i više ovakvih odjeljenja – rekao je Stanković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se