15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Izgorio automobil bivše sekretarice SNSD-a

TREBINJE – Automobil „ford fokus“ u vlasništvu Miljana Andrića, supruga bivše sekretarice SNSD-a Rajke Andrić, koja takođe koristi auto, izgorio je rano jutros na parkingu ispred stambene zgrade u naselju Tini u Trebinju.

Komšije iz ulaza tvrde da Andrići koji i žive u toj zgradi automobil uglavnom parkiraju na jednom od mjesta na parkingu ispred zgrade, te da ih je jutros probudio prasak automobila.

„Bio je to više prasak nego eksplozija, ali je zaista izgledalo strašno i kao da sve gori, što je nas jako uplašilo, a kada smo došli sebi i izašli na prozore, već su stizali i vatrogasci“, tvrde komšije.

A da je požar bio snažan potvrdili su i prvi podaci sa terena, gdje vatrogasci nisu uspjeli da ugase vatru na prednjem dijelu auta koji je u potpunosti uništen, već je plamen pod pritiskom probio i vjetrobransko staklo i prokuljao u unutrašnjost, tako da je golim okom vidljivo da je materijalna šteta velika.

U požaru je oštećen i susjedni automobil na parkingu, „golf pet“ čiji je vlasnik tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje Siniša Lazarević koji nije bio tu.

Njegove kolege u Oružnom tužilaštvu u Trebinju, čiji je dežurni tužilac izašao na lice mjesta sa inspektorom protivpožarne zaštite, vještakom mašinske struke i pripadnicima CJB Trebinje, saopštile su da je izvršen uviđaj, ali da se još ne može govoriti o uzrocima izbijanja požara na vozilu.

“Izuzeti su određeni dokazni materijali koji će biti poslati na vještačenje, nakon čega se mogu očekivati preciznija objašnjenja u vezi sa ovim požarom”, saopšteno je u trebinjskom tužilaštvu.

Iz Tužilaštva je potvrđena i materijalna šteta na golfu njihovog kolege koja će se naknadno utvrditi.

Nezavisne novine

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se