-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Ivanić: Glasati za promjene

KOZARSKA DUBICA – Lider PDP-a Mladen Ivanić pozvao je glasače u Kozarskoj Dubici da izađu na izbore i glasaju za promjene, tako što će podržati kandidate ove stranke.
„Na izborima 12. oktobra odlučujemo hoće li Republika Srpska ostati na putu na kome je bila zadnjih devet godina ili ćemo nešto promijeniti. Uvjeren sam da nam zadnjih devet godina nije bilo dobro“, rekao je Ivanić na tribini PDP-a.

On je naveo da je u tom periodu za 60.000 smanjen broj zaposlenih u Republici Srpskoj, koja je danas dužna 5,5 milijardi KM, a svaki njen stanovnik 4.000 KM, kao i da su sredstva od privatizacije „Telekoma Srpske“ uzaludno potrošena.

Ivanić, koji je i kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, rekao je da je PDP jaka stranka, koja je izdržala šest godina opozicije.

„Kandidati PDP-a i Ognjen Tadić, kao kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske, zaslužuju vašu podršku“, poručio je Ivanić i dodao da je uvjeren da će na izborima biti izabran za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Nosilac liste koalicije PDP – NDP za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Igor Crnadak izjavio je da je tokom predizborne kampanje PDP biračima jasno prenio poruku da će borba protiv kriminala i korupcije i ekonomsko jačanje Republike Srpske biti glavni fokus politike te stranke u Sarajevu.

Na predizbornom skupu PDP-a, koji je održan večeras u Domu kulture u Kozarskoj Dubici, predstavili su se i kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Perica Bundalo, LJubica Banjac, Pero Karan i Tanja Burić.

Oni su istakli potrebu da Kozarska Dubica ima predstavnike u zakonodavnim istituacijama Srpske, koji bi radili u interesu lokalne zajednice i doprinijeli njenom napretku.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se