13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Donacija Crvenog krsta vrtiću „Naša radost“

ZVORNIK – Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Zvornik Danojka Mićić i Dejan Galić uručili su danas Dječijem vrtiću „Naša radost“ tri kreveca, te bojanke, školski pribor, igračke, kao i slatkiše i dezinfekciona sredstva, vrijednosti oko 1.500 KM.

Mićićeva je rekla da je donacija upriličena povodom Nedelje djeteta, napomenuvši da je to tradicionalna akcija zvorničkog Crvenog krsta.

– Kao i svake godine i ove godine smo, povodom Nedelje djeteta, u dječijem vrtiću gdje smo donijeli tri kreveca koji su donacija Republičkog Crvenog krsta, dok je ostalo obzbijedio zvornički Crveni krst. Želimo da se rađa što više djece i da ovi krevetići budu što popunjeniji – rekla je Mićićeva.

Direktor vrtića Vukomir Stanković zahvalio se na posjeti i današnjoj, ali i svim dosadašnjim donacijama.

– Ovo je jedna u nizu posjeta predstavnika našeg Crvenog krsta koji nikada ovdje nisu došli, a da nisu donijeli neke prigodne poklone, sa ciljem da uvesele našu djecu. I ovom prilikom donijeli su nam vrijedne poklone, ovi kreveci su nešto što je nama zaista potrebno, a i sve ostalo će stvoriti jednu ljepšu atmosferu za našu djecu – poručio je Stanković.

Stanković je dodao da će i ove godine vrtić u saradnji sa Opštinom Zvornik organizovati pripremna odjeljenja u seoskim mjesnim zajednicama.

U cjelodnevnom boravku u vrtiću ima 206 djece, dok u pripremnim odjeljenjima i igraonicama ima preko 100 djece.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se