5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Da li je ovo najseksepilnija buca na svijetu? (foto)

Ešli Grejam (27) već 15 godina radi kao plus sajz manekenka, i ne stidi se da pokaže svoje obline u seksi vešu. Ova američka manekenka ruši sve stereotipe o ljepoti i dokazuje da i buce mogu da budu privlačne. Lepa Ešli svakodnevno sluša uvrede na račun svog izgleda, ali ne dozvoljava da je to zaustavi.

Ljepotica je poslednjih 12 mjeseci krasila naslovnice nekih od najpoznatijih modnih magazina, kao što su „El“ i „Tin Vog“. Budući da je zaštitno lice marke „Navabi“ često se slika u izazovnom vešu, i time gura prst u oko onima koji smatraju da bucama nije mjesto u svijetu mode. Zbog toga je često na meti kritika, pa i otvorenih uvreda.

– Bila sam unutra, bila sam napolju, bila sam previše debela, pa sam bila previše mršava, bila sam previše tamna, pa sam bila previše bijela, ljudi su mi čak govorili da sam previše ružna. Zaista morate da imate debelu kožu da biste bili plus zajz manekenka – kaže Ešli.

 

Ali nakon decenija vladavine mršavih manekenki, Ešli smatra da se stvari sada mjenjaju, jer sve više žena otvoreno priča o tome kako su njihove potrebe zapostavljene.

Nakon što se prolsavila kao model, sada je postala i dizajner, pa je napravila svoju liniju seksi veša za „Navabi“. To je veš posvećen punijim damama, koje imaju obline i ne stide se da ih pokažu. Najmanje korpe grudnjaka su duplo D.

 

– Fenomenalno je vidjeti promjene u industriji i uzbuđena sam jer želim da vidim gdje će nas to odvesti. Zaista mislim da su obline u modi i sve što radim na Instagramu je veličanje oblina – kaže ona.

Ešli smatra da se stvari definitivn mjenjaju, jer mnogi brendovi sada imaju linije za krupnije dame, a plus sajz manekenke dobijaju priliku da se slikaju za modne magazine, što ranije nije bio slučaj.

Iako naglašava da veći dizajneri još uvijek nisu spremni za plus sajz manekenke, te da ih rijetko viđamo ma nedeljama mode, ubjeđena je da će se to promjeniti.

Blic Žena

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se