20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Žene čeznu za ove četiri strastvene poze

Seks će biti daleko lakši na početku veze, ako znate koje su najčešće poze koje voli suprotan pol, a tu se možemo osloniti jedino na istraživanja koja su došla do tih informacija na dovoljno velikom uzorku ispitanika.

  • Žene jednostavno vole misionarsku pozu, jer tokom nje mogu da dožive orgazam na više načina – bez potrebe za izvođenjem akrobacija ili previše truda. Ako mislite da je to dosadan položaj, sledeći put kad se nađete u takvoj seks igri, pokušajte da osjetite cijelo tijelo partnera.
  • Podjednako im je uzbudljiva i takozvana kašika, preciznije poza u kojoj se muškarac pripije uz ženu s leđa. Žene ne moraju da ulože puno truda, a muškarcu je dostupno cijelo njeno tijelo za milovanje rukama, stiskanje grudi i dodatnu stimulaciju.
  • Veliki broj žena obožava da u jednom trenutku bude gore, „zajaše“ muškarca i preuzme kontrolu nad cijelom situacijom. Što je najbolje, taj položaj je i za muškarce vrlo uzbudljiv jer im pred očima „plešu“ grudi kojima se mogu bez problema igrati do mile volje.
  • Za kraj, poza koja nije česta, ali žene jako uživaju u njoj – seks na stolu, kad su bokovi muškarca i žene na istoj visini, a muškarac ima veliku slobodu kretanja, milovanja i dodatnog stimulisanja partnerke.

Ako neku od ovih još niste isprobali, obavezno to uradite što prije.

(stil.kurir-info.rs)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se