18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Zbog čega je Bowen terapeutska tehnika najbolji izbor za rješenje Vaših problema?

Oslobađa Vas bola – ona ne maskira bol i ne daje samo kratkotrajna poboljšanja. Bowen djeluje na sam uzrok problema i Vaš organizam prestaje da Vam šalje signale da nešto nije u redu.

Bowen tehnika je poznata po tome što je potrebno samo nekoliko tretmana (obično 1 – 5, jedan put nedeljno) da bi postigli trajan rezultat. To znači da štedite svoje vrijeme i novac i brže se vraćate normalnom životu.

Djelovanje tretmana se pojačava u narednih 5 – 10 dana nakon tretmana za razliku od drugih vrsta terapija gdje efekat manipulacije odmah počinje da se smanjuje.

[quote arrow=“yes“ align=“right“]

Povezani članci:

[/quote]

Ona postavlja temelj aktivirajući odmah smanjenje stresnog odgovora i nastavlja da djeluje na organizam u narednom periodu.
Djelovanjem Bowen tehnike organizam prepoznaje i rješava različite probleme u isto vrijeme bez obzira na to da li su ciljano korišćene procedure koje na njih djeluju ili ne.

Kada organizam napravi promjene rezultati se integrišu i trajni su.

Bowen tehnika djeluje na svaki sistem u organizmu. Strukturni, nervni, mišićni, cirkulatorni, limfni, digestivni, respiratorni, hormonalni, itd.

Bowen tehnika (2)Vaš mozak zna sve o Vama.

Ona stimuliše protok energije, balansira emocije i obezbjeđuje okrepljujući san.

Ona je efikasna kod osoba svih uzrasta, u bilo kom stadijumu problema.

Ona djeluje zajedno sa prepisanim lijekovima.

Vaš organizam će funkcionisati većom brzinom i kapacitetom ali uvijek u okviru svojih granica. Ne postoji rizik od povrjede ili od prepisivanja pogrešnog ili štetnog lijeka.

Više o Bowen tehnici pročitajte na ovom linku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se