5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Užasno je gledati kada nekog koga voliš bolest uzima prerano

Holivudski glumac Pirs Brosnan u dirljivom govoru prisjetio se supruge Kasi i ćerke Šarlot koje su izgubile životnu bitku protiv opake bolesti, raka jajnika. Dok mu je supruga preminula 1991. godine, ćerku je izgubio krajem prošle godine.

Poznati glumac pojavio se na predavanju posvećenom borbi protiv kancerogenih bolesti „Suprotstavi se raku“ i ponovo govorio o bolnom iskustvu kada je zbog raka jajnika izgubio i suprugu i ćerku.

„Kada gledaš nekoga koga voliš kako ga malo po malo izjeda podmukla bolest, ta tuga i bol ti neizbrisivo ostave trag. Držao sam za ruku prekrasnu, darežljivu i snažnu suprugu Kasi sve dok mi je bolest nije prerano uzela. Prošle godine sam držao za ruku veselu, prelijepu ćerku Šarlot koja je nažalost preminula od naslijedne bolesti“, rekla je glumac.

Inače, Šarlot Brosnan nije bila njegova biološka ćerka, već ju je on stupanjem u brak sa Kasandrom prihvatio kao svoje djete i dao joj prezime.

Na kraju ovog dirljivog govora slavni glumac se zahvalio udruženjima smatrajući da se efikasno bore protiv ove opake bolesti, te odao počast voljenoj suprugi i ćerki, kao i svim ženama koje su prerano izgubile ovu životnu bitku.

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se