5.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Tokom dana sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH prijepodne će preovladavati oblačno vrijeme uz povremenu maglu, dok će tokom dana doći do razvedravanja i biće više sunčanih perioda.

Najviša dnevna temperatura od 18 do 22, na jugu oko 25 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Na jugu je jutros sunčano, a u ostalim predjelima umjereno do pretežno oblačno uz sunčane periode. Ponegdje oko rijeka i u višim predjelima ima magle.

Prijepodne doći će do postepenog razvedravanja, pa će tokom dana biti par stepeni toplije, uz sunčane periode i manje oblaka.

U pojedinim predjelima na istoku niska oblačnost će se zadržati i tokom dana uz svježije vrijeme.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica dva, LJubinje i Sokolac pet, Bileća šest, Sarajevo sedam, Nevesinje i Han Pijesak osam, Gacko i Višegrad devet, Srebrenica, Zenica i Livno 11, Banjaluka, Trebinje, Bihać, Tuzla, Mrkonjić Grad i Zvornik 12, Novi Grad, Mostar, Srbac i Prijedor 13, Gradačac 14, Bijeljina, Doboj i Neum 15 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se